top of page
Algemeen - Reizen Blog Titel iPhone Lay-out (1920 x 720 px).png
Beluister op Soundcloud, Spotify & Podbean

Mijn podcasts zijn gratis inspiratiesessies waarin ik je ten vol-le wil her-inneren aan jouw transformerend creatie-vermogen.
Ik hoop dat ik je via mijn woorden mag laten voelen dat jouw leven zoveel
mooier, grootser, gezonder, vruchtbaarder en vol overvloed neergezet kan worden.
Door ten volle te leven vanuit je Vrouwelijke kracht & de grootste belichaamde zelfLiefde.

.

#6 Jij bent de droom van elke voorouder.

Deze podcast zit vol zachtheid en mildheid voor jouw innerlijk werk & het proces van elke mens op Aarde. Ik her-inner je waarom je in deze bijzondere tijd vol Bewustzijn intens aan het transformeren bent & waarom het zo belangrijk én o zo waardevol is dat je heelt wat je aandacht vraagt. Het is zoveel grootser dan jij alleen. Deze inspiratiesessie is een ode aan jezelf, je (voor)ouders & elk kind die volgt in je familielijn.

58c4df61633d1fb3a00cf43e7f5cfaea.png

#4 de kracht van Liefde

Ik krijg heel vaak de vaak vraag wat ik doe, hoe ik werk & wat een Sacred Womb Session precies is. Het is niet iets dat in één woord uit te drukken en de kracht van Liefde is veel meer dan dit. Het is veel grootser dan mij en mijn missie. Ik vertel je hoe we deze planeet als Vrouw, als mens, tot de meest Liefdevolle plek kunnen belichamen.  Laat het je inspireren en nog liever: neerzetten.

58c4df61633d1fb3a00cf43e7f5cfaea.png

#2 Kwetsbaarheid bij je kinderwens

Hoe moeilijk het is om kwetsbaar te zijn in het leven en zeker in je eigen kinderwens verhaal. Van het diepe idee van falen in ons Vrouw zijn en onhandige overlevingsstrategieën naar diepe ondersteuning via liefdevolle aanwezigheid. Dit samen in gesprek met mijn Sister, Anneleen Eygenraam van @jouwkinderwenscoach.

58c4df61633d1fb3a00cf43e7f5cfaea.png

#5 Je hoogsensitiviteit als kracht

Hoogsensitiviteit. Een thema die veelbesproken is & makkelijk 'beladen' in de mond wordt genomen. Ik vertel je in deze podcast waarom hoogsensitiviteit alleen maar meer zichtbaar wordt in de wereld & hoe je in jouw leven terug rust kan vinden. En ik deel hoe je jouw sensitiviteit kan inzetten als je grote kracht tot een verrijkend en vervullend leven.

58c4df61633d1fb3a00cf43e7f5cfaea.png

#3 Hoe jij elke vorm van pijn kan helen.

Een podcast waarin ik je heel graag wil inspireren hoe jij snel door fysieke, emotionele en mentale pijn kan transformeren & jij jezelf heelt.
Hoe ik dit afgelopen cyclus opnieuw heb mogen ervaren in mijn leven. En hoe ik dit deed door de Vrouwelijke energie in mezelf er helemaal te laten Zijn. 

58c4df61633d1fb3a00cf43e7f5cfaea.png

#1 Dit is hoe jij de weg van je hart volgt

In deze podcast inspireer ik je graag hoe jij de weg van je hart kan volgen en hoe dit mijn gezondheid en vruchtbaarheid compleet veranderde.

58c4df61633d1fb3a00cf43e7f5cfaea.png
bottom of page