Ervaringen van Vrouwen

Een ganse weg legde ik al af van bewustwording. Patronen bewust maken en ontrafelen, denkkaders onderzoeken en aanpassen. Het bracht me heel wat inzichten en verklaringen in hoe ik in mijn leven stond.

Onlangs las ik de zin: van ‘van beleefd naar belijfd’,die mooi de weg omschrijft die ik bewandelde. Het laatste stukje, het echt voelen in mijn lijf, ervaarde ik tijdens het lichaamswerk bij Felia. Ik voelde me na de eerste sessie zo gezakt in mijn lichaam en voelde me thuis komen bij mezelf.

Ik heb reeds 4 kinderen gebaard, maar het was alsof ik pas toen écht voelde (ipv enkel weten) dat ik een baarmoeder had. Ik voelde een enorme rust over me heen komen, mijn maanstonden waren die maand ook opvallend pijnloos. Ook vele weken nadien voel ik hoeveel rust het me brengt wanneer ik kan zakken in mijn lichaam.

Dit lichaamswerk is precies het ontbrekende puzzelstukje die in nog nodig had om volledig te durven en kunnen vertrouwen op mezelf en zo mijn eigen authentieke zelf verder te ontplooien. Het was een stap, volledig uit mijn comfortzone, maar heel dankbaar dat Felia op mijn pad kwam en ik dit kon ervaren!

Tine

Felia is bovenal een warme & liefdevolle vrouw. Ze ziet jou niet als klant maar als medemens- van hart tot hart.

Je voelt je snel gehoord , gezien en welkom. Met haar intuïtieve gave - die ze zelf niet snel zal benoemen-  ziet en voelt Felia veel - meer dan gebruikelijk. (klinkt voor de rationele mens - waaronder mezelf misschien wat zweverig - maar het is gewoon zo.)

Daarnaast bouwde Felia veel ( persoonlijke ) ervaring en expertise op, in combinatie met haar daadkracht slaagt ze erin om jou te helpen concreet dingen in praktijk te zetten.

Kortom in de warme maar actiegerichte omgeving van Felia - ben je in zowel in liefdevolle als vakkundige handen! Een pareltje ❤️

 

Maaike

Lieve Felia

 

Via deze weg wil ik je graag bedanken. 

Bedanken om te durven zijn wie je bent en bedanken om mij te helpen zien en zijn wie ik ben. 

 

Je bent een pracht van een vrouw met een immens groot hart. 
Een oprecht, mooi en gouden hart. 

Je staat in je kracht en zet woorden om in daden. 

Je grote sterkte zit voor mij ook in het feit dat je me enorm op mijn gemak kan stellen. Je laat me in mijn waarde. Ik kan bij jou gewoon mezelf zijn. 

 

Wanneer ik bij je vertrek, bruis ik van de energie, voel ik me gehoord en ben ik klaar voor actie.
Dus daarvoor een dikke dank je wel!

 

Ik wens je enorm veel succes met je verdere pad. 

Je beschikt over onnoemelijk veel wijsheid en ik ben ervan overtuigd dat je daarmee nog vele anderen zal raken en hen zal helpen beweging te creëren. 


Chiara

 

Felia,

 

Ze is een prachtige ziel

Vol met warmte 

Helpt je met heel haar hart

Met haar wondermooie overtuigingen

Zorgt voor nieuwe kracht & liefde

 

Haar behulpzaamheid is oprecht

Blijft lang nazinderen

Brengt je een nieuw pad / piste om over na te denken 

Of om zelfs te bewandelen 

Om nieuwe wegen in te slaan


Laura

Bewustwording is naar mijn gevoel de eerste stap naar verandering en verdieping in je zelfontwikkeling.
 

Felia heeft bij me een zaadje gepland, waardoor ik bewust werd over hoe ik naar mezelf keek. Dit was de eerste stap in een leerrijke reis, in de zoektocht naar mezelf. Hierin heeft Felia me ondersteund op haar open, zachte en liefdevolle manier.

Z.